Verbeter je Employer Branding
met social media

Waarom Employer Branding onmisbaar is

Als je nieuwe werknemers wilt aantrekken en behouden, is online arbeidscommunicatie onmisbaar. 75% van de sollicitanten rapporteert eerder te solliciteren bij een organisatie als daarvan het werkgeversmerk actief onderhouden wordt. Om in de competitieve arbeidsmarkt zichtbaar en onderscheidend te zijn voor jouw doelgroep en hen te kunnen overtuigen dat jouw organisatie veel leuker is dan die andere, is het belangrijk een betrouwbaar, consistent en opvallend online visitekaartje te hebben.

Met een goede werkenbij website, mooie social kanalen met een strak design en post schema & werving reclame zet je jouw organisatie neer als betrouwbare en aantrekkelijke werkgever en vul je vacatures sneller en beter in.

In het kort zorgt Employer Branding voor:
✅ Herkenbaarheid van jouw organisatie onder werkzoekenden (awareness)
✅ Het faciliteren van een sociaal bindmiddel tussen collega’s (community, behoud van collega’s)
✅ Het activeren van werkzoekenden tot solliciteren (conversie)
✅ Onderscheiding t.o.v. je concurrenten
✅ Ambassadeurschap collega’s

Bij Employer Branding Productie bieden we verschillende pakketten aan om jouw werkgeversmerk te versterken online. Er kan gekozen worden voor een Branding pakket, waarbij we met jou de werkenbij socials opzetten, een op maat gemaakte content kalender die past bij jouw organisatie en doelen en een design pakket delen voor de te delen posts.

Bij Employer Branding Productie bieden we verschillende pakketten aan om jouw werkgeversmerk te versterken online. Er kan gekozen worden voor een Branding pakket, waarbij we met jou de werkenbij socials opzetten, een op maat gemaakte content kalender die past bij jouw organisatie en doelen en een design pakket delen voor de te delen posts.

Deze pakketten zijn uit te breiden naar ook content creatie en beheer. Als we ook creatie doen, zullen we één of meerdere draaidagen inplannen.
Afhankelijk van het aantal gewenste video’s en foto’s per dag en de stijl kiezen we samen de juiste benadering.

Voor ons staat de kwaliteit van het product en een fijne samenwerking centraal, daarnaast werken we met overzichtelijke werkwijzen en planningen, zodat de leukste, beste en meest multi-inzetbare content uit draaidagen kan worden gehaald en de social media kanalen en paid media elkaar versterken, om zo de potentiële werknemer naar binnen te leiden.

Het beheren en het reageren op posts, reageerders, het plaatsen en bijhouden van socials is niet een eenmalige aangelegenheid, maar een doorlopend punt van aandacht. Wil jij hier geen omkijken naar hebben, dan nemen wij dit graag van je over. Middels maandelijkse vergaderingen leggen wij alle content die we posten aan je voor en heb jij de final call over wat wij plaatsen namens de organisatie.

Waarom Employer Branding Productie?

Jarenlange ervaring met het beheren van werkenbij platformen
✅ Alles in huis voor het creëren van zowel zakelijke als creatieve content

Dedicated  employer branding social media team
2 grote studio’s binnen de Ring van Amsterdam als de werkplek geen optie is
Prijsvriendelijk door onze staffelkortingen bij het afnemen van pakketten

Pakketten Employer Branding Productie

Om het online visitekaartje van jouw organisatie als werkgever te optimaliseren bieden wij 3 verschillende pakketten aan. Afhankelijk van jullie doelen, budget en expertises kunnen we samen bepalen wat het beste bij jullie past. UIteraard is het mogelijk om verschillende diensten uit de pakketten te combineren of aan te vullen met 1 van onze extra diensten.

Brons.

Zilver.

Goud.

Kennismaking en de-briefing

Brons pakket+

Brons & Zilver +

Opzetten en strategie werkenbij socials

Creatieve brainstorm

1 extra draaidag

Opzetten contentkalender

1 draaidag op locatie of in studio (video en/of fotografie)

Creatie maandelijkse contentkalender

Design socials pakket

Content creatie voor 2 maanden

Beheer en interactie

Diverse formaten van de content (zodat het ook gebruikt kan worden voor de website, posters, presentaties, etc)

Projectmanagement

Maandelijkse editorial meeting

€2.000,-

eenmalig

€6.000,-

eenmalig

€4.000,-  / €3.500,-

per maand 

6 maanden / 12 maanden

Extra diensten

✅ High-end campagneshoots (hero content)
✅ Opzetten werkenbij website (of landingspagina)
✅ Ambassadeurscampagnes (Instagram, TikTok)

Virtueel kennismaken?

Vertel ons meer over jullie organisatie, cultuur en branding via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op via isabelle@employerbranding.nl of 06 11 01 53 78.
Zodat we samen julie werkgevers- en personeelmerk kunnen versterken!

7 + 7 =

×

 

Hai!

Heb je een vraag of zou je meer informatie willen ontvangen? Geef het dan via Whatsapp aan, dan zal ik zo snel mogelijk reageren.

× Heb je een vraag?